Idag är ingen vanlig dag, idag är min mammas födelsedag hurra hurra hurra! :-D

Delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är halv sorg.


Lördag :-D

Jag fattar inte hur man kan vakna helt upp och ner vänd och känna att man bara vill slå ner någon. Helst med mina sjukvårdsbäcker! (hehe) Detta är verkligen en dag jag vaknade på helt fel sida & känner att världen inte borde vara med mig nu! Fast nu efter har skrivit ovanstående rader så känner jag mig som en tönt och sitter och småflinar med mitt fula flin :) Ibland är det bra med blogg.

i din himmel

åh igår var en underbar dag! Jag kan inte sätta finger på egentligen vad de var som var så bra, men solen sken de var varm och jag gjorde massa annorlunda saker. Mest tror jag att de var vädret, jag mår så dåligt av allt mörker, jag behöver solljus för att må som bäst helt enkel. Kände mig riktig pigg och hungrig på livet igen :-D klippte bort ca 10 cm av håret igår med nöjd som fasen :D

locking back ~

Jag känner vårkänslorna, det kryper i kroppen och hjärtat skriker efter värmen, våren, sommaren! Åh jag längtar så, jag vill ha mer. Jag får inte nog av alla vårtecken. ♥

Jag saknar min bästaste vän gånger två. Jag saknar fina Carro och fina Eddie. Ibland längtar jag ihjäl mig nästan :') När jag tänker på våren tänker jag på er. Ni var som våren efter en kall vinter ungefär vid denna tiden och lite tidigare för 3 år sedan. NI var ljuset som höll mig i hand genom det mörka.
Jag älskar er och jag kommer aldrig någonsin glömma er! ♥

God söndag ~

Där var det lovet förbi. Jag vill ju inte påstå egentligen att jag fått så mycket gjort, det är det vanliga. Jobba och träna och sen är jag trött och ligger hemma med famlijen i soffan! haha De är mitt liv det, snart blir de skolan med plus körskolan. Hallelujah, vi får se om jag överlever våren. :-) Jag ska göra mitt bästa för att göra det men jag vet ju själv att livet är en berg och dalbana, och det lär ju inte bli sämre nu!

Idag är det dags för match mot Lenhovda på Heds! Ja, jag är nervös som vanligt! ;-) hihi

God fredag ~

Rullar från växjö nu :-) vart med per och lenni och tittat på bio,hamilton. Bra film dock lite otäck! Detta avslutades med pizza, inte alls en dum fredag :p

Alla vill följa med till Ullared till Ullared ~

Var i Ullared i Tisdag! Här är ett litet smakprov på det jag köpte:-)

haha okej.. inte alla tröjor på bilden men de sju första plus jeansbyxorna ;-)

bestämde att de är fortsatt fränt med "pippitröja" så jag köpte en blå denna gång :-D

Nya jeansshorts, till Turkiiiett :-D och till den svenska feta som kommer ??!

och så fick jag denna fina hjärtanram av min underbara älskling! ♥

~

När jag behöver dig mest finns du som minst, när jag gråter efter hjälp du ej ser. Jag behöver dig vid min sida men nu är jag ensam här kvar. Jag tog din hand och höll den så hårt, jag önskade du förstod.

Jag hoppas att marken under dig går sönder ~




Några av mina vinterbilder :-) 

12 februari 2012 - två månader och fyra dagar kvar till 18 år!


detta vore ju inte lite underbart nu!

all I swear to you, I'll be there for you ~

Jag ångrar ingenting ~

Var på åhörarkväll på Landsbro skola igår! Det väckte många fina minnen till liv som jag saknat så. Bara gå där och någon gång blunda till så kunde jag höra härjandet från 9c. Var så jag fick gåshus! Inte sämre var det att träffa sina gamla lärare gjorde ju inte saken mindre jobbigt. Någon stund kände jag att tårarna brände, Landsbro skola med 9c var underbara tider alltså :-D

dag 13 – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Ibland bara skrattar jag och ibland tänker jag fan så snygg jag är! Sen har man ju andra dagar då man inte ens vill gå ut! Men jag försöker inte nojja över mitt utseende och så försöker jag vara nöjd med mig själv så som jag är. Man har ju bättre saker för sig än att tycka att man är ful liksom!

JAG VILL HA!


Turkiet 13 Maj!

Körkort!

Sommarjobb!

Massor av pengar!

Deras jobb!

Sommar o Ekbacken!

Student!

Lägger för tillfället ner bloggen

jag lägger ner bloggandet, tror inte en enda människa blit besviken för det. Jag känner att mitt liv är sjukligt ointressant och tråkigt. Söker efter insperation osv ett tag.

dag 12 – min favorit film.

Detta var inte lätt att avgöra men jag tycker väldigt mycket om Dirty dancing 1&2 och så Pretty woman! :')

all this way

Vart ett par jobbiga dagar men nu är jag tillbaka här :-D
Chillar i min stora nya säng och väntar på att börja jobba och imorgon ska jag till tipshallen jkpg och lira boll mot egnahem :D
puss o kram

Vilda gröna ögon

De fjättrar mig i tomma ord,
som de när jag var barn
stängde in mig i garderoben
så jag höll mig "lugn".

Lugn! de skulle kikat in
och sett min tankes språng,
och fångat för förräderi
en fågel en gång.

Han vill, och det är allt.
Med stjärnans lätthet ser
han ner på fångenskapen
och skrattar just som jag.

-
Har precis läst en bok om en man med hustru och tre barn. Han framgångsrik sportkommentator och älskad av många. Folk ser charmen och den trevliga människan. Skenet bedrar, bedrar så jävla mycket. Han på hemma plan en våldsam kvinnomisshandlare, ondskefull och manimulperande man men ändå har en kärleksfull sida som barnen älskar. Även hårthänt och otroligt falsk mot sina barn. Mamman själv trivs inte med tillvaron och har blivit en svag och ansvarslös mamma. Det finns inget som heter att hon har en åsikt eller hennes vilja. Allt hon gör är att ställa upp och följer med han på fina kändisfester och ser snygg och lycklig ut. Hon känner sig instängd och som han äger henne. Hon vill känna sig fri, hålla på med konsten hon älskar och vara enkel. Hennes livslåga är i stort sätt utbrunnen tills räddnigen ändå kommer från mannen. Hon får åka till sin sommarstuga vid kusten några dagar i veckan och bara va, måla och göra krukor och gå längs stranden. Till slut får även döttrarna komma på ett besök men det sätter mannen stopp för ganska snart. Han har fått för sig att hans hustru har en annan man och tar med flickorna hem och vägrar låta dem träffa mamman som numera inte heller kommer hem. Mamman som inte har någon större talan har inte en chans och säga något till barnen om situationen. Så därför tror barnen också att mamman lämnat dom senare när mamman helt är ute i bilden och har försvunnit så visar de sig att pappan i själva verket mördat mamman.
Jag grät när jag läste boken, jag grät när flickan beskrev hur hon hatade mamman även fast hon visste bättre! Hon visste hela tiden bätte men hon var rädd för sin pappa. Pappan som även straffade barnen för han "älskade dom"
Må de som misshandlar sina kvinnor brinna i helvetet, jag hatar sådana jävlar.

RSS 2.0