footprints in the sand ~

känns som jag håller på och dö inombords.
känns som livet blir mindre och mindre värt att leva.
jag dör utan dig älskling, mem jag vet inte
hur jag ska fortsätta gå med dig framåt.

Like how it feels

Sanningen är att jag verkligen saknar det vi hade.
& jag hoppas på nya tider någon gång, när himlen är mycket blåare
även om det är långt borta nu.

I got a hangover I've been drinking to much nanana

Hur ska jag vara för att duga...

I wont let you go


¨
Ferre på gång, hoppas på¨en bra kväll! :-D

de e feeeast nu

Tomorrrow estas fiesta with half of muy class and some other chicas. ja, jag hoppas de bli jävligt kul (((((:

set fire to the rain

Människor möts på vägen i livet, o går den tillsammans, kanske något år kanske många år eller ibland för evigt. Vi alla strävar efter o önskar ett för evigt när man hittar "that someone". Den vi älskar, delar hemligheter med och skrattar med medan för andra det är en kamp och hitta en ny väg utan personen. Jag vet hur båda känns, de handlar om att finna trygghet men också att stå på egna ben, göra drastiska val som kan förändra allt. Det har jag gjort flera gånger, ibland gör det ont men ibland känner man en lättnad, frihet & att man kan köra framåt tugga på. Man kommer till vägskäl vare sig man vill eller inte, där kan man ta tag i saken o kämpa på, låta allt rinna ur som sand i ett timglas eller sätta ner näven o säga nej nu är de bra eller så tar vägen slut bara där o inget kan ändras eller sägas.. Jag vet hur det känns, allt gör ont. ont i kropp o själ, jaf vill inte vara där men vägskäl kommer alltid förr eller senare. Allt jag strävar efter är bekräftelse, kärlek o en evig vänskap, jag skulle ge allt jag har för en säker vänskap men det finns inte... ja hopp tänds o släcks för människor i mitt liv, de mesta har väl släckts måste jag säga. Fast ibland kommer det tillbaka som solen genom de mörka molnen. §

We found love ~

Mänskligheten är konstig. okej...?

every day I try to look my best even do I'm such a mess

Det känns som om jag äts upp innifrån o ut som om hela min gnista sakta tuggas bort från mig. Ja gash förbannade tonårstjejer till att gnöla. Men fan kan man göra annat när skolan kräver mer än va livet klarar av krav krav ångest. hej ig hejdå högskola hejdå framtidplaner hejdå sjuksköterskeutbildning hej undersköterska på ett äldrenboende. Hej. nej de är inget större fel men jag vill så mycket mer men när skolan är uppbyggd till att man ska misslyckas så yeeey kan man annat än att bli förstörd. äsch dags för mig o sova, måste sova ta nya tag om läxorna som ligger på hög.

a day to remember

Jag är ingen felfri människa, nej för de är ingen som är perfekt i allmänhet. Ett perfekt är hur man själv födds och utvecklats till sitt egna. Mina egenskaper och mitt beteende är inte perfekt men de är förmodligen perfekt format för mig. Annars hade jag väl inte blivit som jag är? eller..? Jobbiga funderingar och bitterfittiga tankar kommer upp när man läser boken "Ursäkta att man vill bli lite älskad" stört skön bok om en bitter tjej som förlorar sina vänner, inte vågar att stöta på killen hon drömmer om & allt känns menlöst och tråkigt. Hon spelar yatzy med morsan och går i skolan, festar på tråkiga fester och ja *punkt*. 
Denna bok får mig att fundera o nej shiit jag låter ju fan som henne, hmm. Därför känner jag att mitt bekväma jag måste ta lite chanser och köra på. Jag har lämnat gammalt groll bakom mig. Jag menar orka att hålla på att lägga tankar och tid på onödiga konflikter och orka gå runt och störa sig för mycket på hur någon annan är. [Lättare sagt än gjort] I allmänhet, tycker man inte om någon ge fan i personen. Livet är skört vi vet inte om vi lever i morgon, hemskt sagt. Men de är ju sant, så sant som jag heter Elin. 
Det jag vill komma till är älska dig själv, våga ta chanser, gör något helt oväntat, säg vad du tycker och stå upp för dig själv, säg på morgonen sjukt snygg du är idag, lägg tid på dom du verkligen tycker om & säg det till dem. Du kanske bara har den chansen att säga att du älskar någon. 
Va rädda om varandra, ett människoliv kan ingen få tillbaka när de väl är borta. Då kan du inte säga jag älskar dig & det kommer gräma dig i resten av ditt liv. 
Det är lättare sagt än gjort men man kan ju ha de i baktanken. Ha en bra dag ni som läste detta! 
~pussss 

7/10-11

Det finns ingen som inte snackar skit i allmänhet. Det är bara & lära sig det. :)

Oktober ~



Mitt liv utan er vore som ett liv utan höstens underbara färger. ♥
älskade vänner, älskade familj, älskade fotbollslag & älskade pojkvän.

som en bro ôver mõrka vatten ~

6 underbara månader med min fina pojkvän. ♥

if it means a lot to you

Nu börjar pusselbitarna hamna på plats.
Nu förstår jag varför men ändå inte varför!

i'm going to make it.

forever


bra helg! :-)
Ser inte fram emot veckan.
Föräldrarkväll i skolan, jag måste stå & se trevlig ut och
 jag måste vara social och berätta hur det är att gå omvårdnad..
 värdelöst? sorry friends. I hate school right now.
torsdag åka buss till jkpg och kolla ryhov. jo men helt okej.
 men orka med en bussresa med åksjuka och uttråkning.
Onsdag, min och Pers 6 månaders dag, jo men yeyy. Ska ut med klassen och äta (?)
Fredags chili thai med laget, jo de är skit kul det med. men seriöst ching chong käk. euurk. matförgiftad sist.
and so on. Jag är en kul tjej, inte sant?

RSS 2.0